/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Pályagép a Porsche 911 GT3-ból

2015. június 11. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A németországi Stettenben székelő Kaege Performance igyekszik minden vevői igényt kielégíteni, legyen az bármennyire is elrugaszkodott illetve extrém. Az autónemesítő vállalkozáshoz legutóbb egy első generációs Porsche 997 GT3-at gurítottak be, amelyből a megrendelő kívánságának megfelelően valódi pályaautót kellett faragni. Ez sikerült is, a módosítások pedig olyan profik, hogy a gyárban is megirigyelhetnék.

A Kaege először a 3,6 literes boxermotorral foglalkozott. Átépítette a szívó- és a kipufogórendszert, amely 8 lóerőt és 7 kilogrammos súlymegtakarítást hozott a konyhára. Ezen kívül elektromosra cserélte a kormányszervót, könnyített lendkereket szerelt be, valamint Sachs sport kuplungtárcsát épített be, ami 8 kilónyi mínuszt jelentett. Az akkumulátor egy lítium-ion telepnek adta át a helyét, amely 12 kilogrammot faragott az össztömegből. Végül a hátsó ablak cseréjével és a navigátor kidobásával további 20 kilótól sikerült megszabadítani a Porschét.

A fitneszkúra azonban itt még nem ért véget, a kerekek cseréjével további 13,5 kilogrammal sikerült mérsékelni a rugózatlan tömeget. A tengelyvégekre 9 x 19 és 12 x 19 méretű ATS superlight felniket csavaroztak fel Michelin Pilot Cup 2 gumikkal, amelyek együttesen 13,5 kilogrammos megtakarítást hoztak. A kiváló útfogásban a KW profi Clubsport futóműve is segédkezik. A Kaege szakembereinek összességében 60 kilogrammal sikerült lecsökkenteni a GT3 súlyát, a 415 lovas boxer pedig 23 lóerővel gazdagodott.

Ezt követően a kabint is felsőbb szintre emelték. A könnyűszerkezetes kagylóülések retró kockás mintás huzatot kaptak, a középkonzolt és a bukóketrecet színre fújták, a kormányt átkárpitozták, a csomagteret pedig kitisztították. Ide kiválóan passzol az autóhoz elkészített egyedi utazótáska és sisaktartó. Le a kalappal a Kaege előtt, igazán profi, minőségi munkát végeztek a Porschén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/