/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Startech Land Rover Defender

2012. december 18. 14:15   |   Autoblog
címkék:  

Minden terepjáró nagyapja, a Land Rover Defender előtt tiszteleg a Startech tanulmányautója, amely az innovatív technológiát klasszikus dizájnnal házasítja.

A Land Rover 1948 óta rója az úttalan utakat szerte a világon, ami elég ok volt a Startech-nek arra, hogy átalakítson egy mai példányt a klasszikus Series 3 stílusában. A járműnek a Defender Series 3.1 Concept nevet adta, hiszen erősen emlékeztet az 1971-1984 között gyártott Land Rover Series 3-ra.

A Brabus cégcsoporthoz tartozó Startech az autó elejének átformálásával kezdte a munkát. A Series 3-éra hajazó hűtőrácsot szerelt az autóra, majd LED-esekre cserélte a fényszórókat, amelyek éjjel, a kiépített utaktól távol is nagy biztonságot nyújtanak. A felső kis lámpák adják a nappali világítást, míg alattuk az irányjelzők vannak, szintén LED-technológiával. Emellett a terepjáróra diódás belépő fényekkel kiegészített rozsdamentes acél fellépőket és egyedi elektromos mozgatású tükröket is felszereltek. A kerékjáratokban a klasszikus, nagy teherbírású Land Rover acél felnik mintájára elkészített, 18 hüvelykes alumínium kerekek forognak, amelyekre hatalmas, 285/60 R 18 méretű terepgumik kerültek.

A belső teret kompletten behúzták puha és lélegző bőrrel, így az utasok igazán luxus környezetben érezhetik magukat. A feketeséget gyönyörűen kivitelezett fehér díszvarrás oldja, a mennyezetet pedig nemes Alcantara borítja. A gyári első székeknek is menniük kellett, helyettük két egyedi Recaro sportülés nyújt nagyfokú kényelmet és határozott oldaltartást. A Land Rovert komoly multimédiás berendezéssel is ellátták, amely kizárólag Sony termékekre épül. Egy Sony XAV-601BT szolgál fejegységként, amely a szokásos funkciókon kívül okostelefonokat is képes integrálni az autó infotainment rendszerébe, így a 15 centiméter átmérőjű érintőképernyőről a telefon összes funkciója kezelhető.

A hátsó utasok szórakoztatásáról két darab, üléstámlákhoz erősített táblagép gondoskodik, az internet pedig egy Sony Xperia T okostelefonon keresztül érhető el. Az audio élményt Sony high-end hangszórók, erősítők és mélynyomó biztosítják.

A Startech Land Rovere az Essen Motor Show-n még sorozatgyártás közeli állapotban mutatkozott be a nagyközönségnek, de a pozitív visszajelzések tükrében úgy néz ki, hogy hamarosan egy kis széria is készülhet belőle.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/