/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (4) |
| Több

Csúcsidőben blokkolt egy sávot BMW-jével, betört szélvédő lett a vége – videó

2016. december 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehet az embernek arany-króm külsejű BMW i8-asa, egyszerűen akkor sem illik a csúcsforgalomban fotózás miatt blokkolni egy sávot. Meg is lett a jutalma, amelyet egy ideges autóstól kapott egy szélvédőbe küldött baseball ütő személyében.

Az egyik legbosszantóbb dolog a dugóban ücsörögve az, amikor az ember elhalad a forgalmat feltartó, külső sávot kibérlő, vészvillogózó autós társ mellett. Néhányan ilyenkor dudálnak vagy mutogatnak, de igazán senki nem tud vagy akar tenni semmit.

Más volt a helyzet New Yorkban a legutóbb, amikor egy fotózás céljából az úttest egyik sávját lefoglaló aranyszínű BMW i8-nak a szélvédőjét zúzta be egy ideges sofőr. Az autó tulajdonosa egyébként Coby Persin, aki átverős videóiról vált híressé a legnépszerűbb videómegosztó portálon – így az sem kizárt, hogy ismét csak megtréfálta a közönséget, bár a sérülés valódisága megkérdőjelezhetetlen.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Alkatel
2016-12-06 - 09:53

Helyes.

baro
2016-12-06 - 10:46

Széttárt karokkal csodálkozik,hogy mi a baj…megérdemelte.

rettz
2016-12-06 - 11:35

Ennyi, oszt jó napot!

Prolik
2016-12-06 - 19:35

Az komoly, ha ilyen idegbetegek vannak az úton. Legközelebb a gyalogos nénit üti le, ha nem megy át elég gyorsan a zebrán.


*/