/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Direkt lefröcskölte vízzel a gyalogosokat, ezért kirúgták – videó

2018. augusztus 04. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy Ford Transit vezetője jó viccnek tartotta az esőzés során összegyűlt pocsolyákba belehajtani, hogy a járdán sétáló embereket beterítse vízzel. Mivel tette felkerült az internetre, az őt alkalmazó cég kirúgta.

Biztos sok sofőr játszott már el a gondolattal egy nagyobb esőzést követően, hogy megtréfál néhány járókelőt, akik az út mentén összegyűlt pocsolyák közelében mit sem sejtve sétálnak, hogy ezekbe bele hajtva beteríti őket egy kisebb vízfüggönnyel.

Vannak azonban, akik véghez is viszik ezt a gonosz csínyt, ráadásul nem csak egy alkalommal, hanem minden lehetőséget kihasználnak – mint ahogy tette ezt a Black & McDonald cég (mostanra már csak néhai) alkalmazottja.

A Ford Transit vezetője notóriusan kereste a járdán sétáló embereket és a hozzájuk legközelebbi pocsolyákat, csak az alábbi 45 másodperces felvételen háromszor is sikerült véghez vinnie gonosz tervét. Az élet azonban igazságot szolgáltatott, ugyanis az internetre felkerült videónak köszönhetően sikerült beazonosítani személyét, így a cég egy közlemény mellett szabadult meg tőle: „Mindenkitől szeretnénk elnézést kérni, aki érintett volt az Ottawai incidensben, melyben egyik kisteherautó sofőrünk elfogadhatatlanul vezetett. Számunkra a biztonság elsőszámú szempont. Egyedi eset történt, a felelős pedig már nem a Black & McDonald alkalmazottja.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

tom
2018-08-04 - 22:30

Majd beperli a céget,JOGOsan,azt kaszál 1 nagyot.
idióta cég!
nem is érdemelnek mást,a sokk elvakult PC ,madár!

Stalin Leninson
2018-08-05 - 15:51

Jól tették, hogy kirúgták a mocskot. Remélem senki se veszi fel többé sofőrnek. Szemétláda.


*/