/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy igazi szörny: 2,5 tonna 665 lóerővel – videó

2014. december 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Hennessey egy igazi nehézbombázót vadított meg. A GMC Yukon Denali 6.2-es V8-asából csikart ki 665 paripát, amitől a 2600 kilogrammos doboz 4,5 másodperc alatt katapultál százra és 13,1 szekundum alatt teljesíti a negyedmérföldes gyorsulást.

A Hennessey Performance nem veszi félvállról a tuningot. Ha az amerikai srácok hozzányúlnak valamihez, azt biztosan kegyetlen menetteljesítménnyel ruházzák fel. Elég csak a Venom GT-re gondolni, amely a világ egyik leggyorsabb autója.

Most azonban egy nagyobb fába vágták fejszéjüket a csapat emberei, ugyanis egy igazi nagyágyút, a GMC Yukon Denalit dolgozták meg egy kissé. A 6.2 literes V8-assal felvértezett guruló tank alaphangon is impozáns, 420 lóerőt és 623 Newtonméter forgatónyomatékot birtokol, ám a Hennessey tálalásában 665 lovat és 891 Nm-t számlálhatunk össze, ami elég erőssé teszi a vasat ahhoz, hogy 4,5 másodperc alatt katapultáljon álló helyzetből 100 km/órára és 13,1 szekundum alatt gyűrje le a 400 méteres gyorsulást 177 km/órás célsebességgel.

A HPE650 névre keresztelt csomag tartalmaz egy feltöltőt a hozzá épített hűtővel, erősített vezérműtengelyt és hengerfejeket és persze a motorvezérlő átprogramozását. A teljesség kedvéért az átalakított modelleket ellátják egyedi számozású plakettekkel és a tuner logójával a fejtámlákon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/