/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fényes nappal az utcán esnek egymásnak – videó

2014. szeptember 09. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Semmi sem érdekli azt a két civakodó férfit, akik New Yorkban estek egymásnak a forgalmas utcán. Először egyikük kocsijával padlógázzal belehajtanak a szemközti autósokba, majd gyalogosan folytatják az ámokfutást.

Mielőtt azt hinnénk, csak az oroszoknál vannak indokolatlan incidensek, vessünk egy pillantást az alábbi videóra, ami Amerikában készült New York városának oroszoktól és ukránoktól nyüzsgő negyedében, ahol két férfi esett egymásnak eddig tisztázatlan okokból.

A felvétel huszonhetedik másodpercén kezdődnek az izgalmak, amikor a kép jobb szélén látható Nissan Maximába egyszerre ketten szállnak be a bal első ajtón keresztül. Ekkor elszabadul a pokol, és padlóig nyomott gázzal rongyol át a szemközti sávba a japán autó, ahol a szabályosan közlekedők közé csapódik, ám a két ellenfél ekkor sem áll le…

A legszebb az egészben, hogy a járókelők pedig nyugodtan nézik végig a történéseket ahelyett, hogy bárki bármit is tenne a felek szétválasztása érdekében.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/