/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ford GT-vel driftel a hóban a mázlista 14 éves srác – videó

2019. március 31. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valaki a Monticello Motor Clubtól adott egy 3.5 literes turbós V6-ossal szerelt sportkocsit egy 14 éves gyereknek, hogy a havas versenypályán bontogassa vele szárnyait. Meg kell hagyni, ügyesen terelgeti a 656 lóerős fenevadat Andrew.

Legyen bárkié is, merész ember volt, aki kölcsönadta egy 14 éves fiúnak 656 lóerős Ford GT modelljét, hogy egy havas versenypályán csúszkálgasson vele.

Míg a legtöbb Ford GT tulajdonos valószínűleg esőben sem viszi utcára kedvencét, a lehető legkevesebb kilométert gyűjti bele és esze ágában sincs, hogy egy gyerek kezébe adja, a Monticello Motor Club egyik tagja egészen máshogy látja a dolgokat.

Nem tisztünk eldönteni, ez a látásmód helyes-e, azt viszont elismerjük, hogy a srác ügyesen terelgeti a hátsókerekes sportkocsit embertelen körülmények között is – és egy kicsit irigyek is vagyunk rá, amiért olyan ritka autót vezethet, amit nyilvánvalóan nem rá méreteztek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/