/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így megy egyre feljebb a Honda S2000-es ára – videó

2018. május 06. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Fájdalmas találkozót tartott a szalagkorláttal egy Honda S2000-es a Nürburgringen. A japán roadster vezetője padlógázon szeretett volna bevenni egy kanyart, de kitört az autó fara, majd az egyik szalagkorlátról a másikra pattant. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Mindig veszélyes, amikor egy utcai sportautóval egy utcai autózásban jártasságot szerzett személy versenypályára merészkedik, ahol nincsenek korlátozások, csupán az van, amit bír ló és lovasa.

Sajnos azonban néha valamelyik fél jóval gyengébb, ekkor következik be a baj. Az alábbi baleset például abból ered, hogy a piros Honda S2000 vezetője túl nagy tempóval szeretett volna legyűrni egy trükkös kanyart, ám az autó hátulja elúszott, így végül fenékkel a szalagkorlátnak csapódott, ahonnan egyenes út vezetett a másik korlátig.

Szerencsére a vezető és utasa egyaránt sértetlenül szálltak ki a csúnyán megrongálódott vászontetősből, amelyet csak komoly munkával lehet újra korábbi állapotára hozni. Ez persze jó hír lehet a többi S2000 tulajnak, ugyanis a modell ára elkezdett felfelé kúszni, lévén, hogy közel tíz éve fejezték be gyártását, így a hibátlan darabok egyre többet érnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/