/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Majdnem mást öltek meg a hülyeségükkel – videó

2015. július 19. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az alábbi eset Bangkokban történt, amikor két Toyotás egy teljes percig szívatta egymást, míg végül a pickupos egy hirtelen kormánymozdulattal a kamerázó kocsira rántotta a kormányt. Igen ám, csakhogy egy motoros jött hátulról…

Az alábbi videó vége zavaró lehet bizonyos olvasóink számára, így inkább erősebb idegzetűeknek ajánljuk.

Nem tudni, min akadhatott ki a piros Toyota Yaris vezetője a Hiluxéra, mindenesetre egy percig próbált elé furakodni és megállítani, hogy nézeteltérését tettlegességgel rendezhesse. Persze a pickupos nem akart megállni neki, így kezdetét vette a veszélyes fogócska.

Hamar véget is ért a nagy forgalomban, miután a Hilux sofőrje egy hirtelen kormánymozdulattal keresztbe állt a kamerázó kocsinak, ami már nem tudta elkerülni a balesetet és összekoccantak, csakhogy a mögöttük érkező motoros azonnal lepattant az elé érkező autóról és egy másik alá repült.

Csak a szerencsén múlt, hogy végül az áldozatnak nem esett komolyabb baja. Arról nem tudni, hogy az önbíráskodóknak mi lett a büntetése.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/