/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megdolgozik a pénzéért a Nissan GT-R a kis Audi ellen – videó

2017. szeptember 07. 12:20   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Nissan csúcsmodelljéhez képest olyan mértékben fejlődnek a sportautók, hogy a néhány éve még esélytelen Audi TT RS mára 400 lóerővel képes felvenni a versenyt a japán kupéval. De vajon meg is fogja 400 méteren?

Hiába csiszolgatja a Nissan a GT-R-t, a modell már bőven megérett a cserére. Azért 570 lóerejével és hihetetlen sprintelési képességével még mindig legyőzendő ikonként tekint rá az autós társadalom, így az a modell, amely képes felvenni vele a versenyt, rossz nem lehet.

Itt van például az Audi kiskupéjának legvadabb megvalósulása, a TT RS, melynek 400 lóerőt teljesítő 2.5 literes turbómotorja 3,7 másodperc alatt repíti a pehelysúlyú négykarikást százra, s a 250 km/órás leszabályozásig meg sem torpan. Bár 170 lóerővel gyengébb a GT-R-nél, 310 kilogrammal könnyebb, miközben összkerékhajtás és duplakuplungos automataváltó dolgozik mindkét autóban, ráadásul a TT sokkal olcsóbb, úgyhogy a Nissannak jókora győzelemmel kéne bizonyítania. Végül mindössze két tizeddel nyer egyikük. De melyik modell?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/