/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Oroszországban még a hölgyek is összevesznek a zebrán – videó

2018. június 30. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem illik a zebrán átkelő gyalogosra dudálni. Jól tudta ezt egy orosz hölgy, akire egy C-osztályos Mercedest vezető másik hölgy dudált rá. Nem kellett volna. Ezzel ugyanis egy személyes háború tört ki, és senki nem járt jól benne.

A zebra a gyalogosé. Ha lassú, ha nő, ha kiskutyát sétáltató gyerek, sőt, ha rocker, akkor is. Ennek ellenére egy Mercedes C-osztályt vezető hölgy úgy gondolta, hogy nem tipeg elég gyorsan át nembéli társa, így egy apró dudálással jelezte nemtetszését, mire a másik fél a táskáját az ablakhoz vágta.

A többit pedig már az egymásra licitálás története írta, ugyanis mindketten vevők voltak a csatára hívó jelre, és elkezdődött a gyengébbik nem vérre menő harca, melybe a csillagmárkás autó utasa is bekapcsolódott, mikor látta, hogy társa nem jut egyről a kettőre. Szerencséjükre a járókelők békítő célzattal beszálltak a küzdelembe, így végül senkinek nem esett komolyabb baja, de ebből is látszik, hogy tőlünk keletre nem viccelnek, ha az elsőbbség megadásáról van szó.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/