/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Összetörik az új Subaru WRX-et hódriftelés közben – videó

2015. január 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Valószínűleg nem így tervezte az első szervizlátogatást annak az új Subaru WRX-nek a tulajdonosa, aki egy ártalmatlan parkolós csúszkálásból csinált sok pénzért javítható kárt autójában. De a tehetséget nem lóerőkben mérik.

Bár már jó ideje kivonult a ralizás világából, a Subaru sportmodelljeivel mindig könnyű élvezetesen gyorsat autózni köszönhetően az állandó összkerékhajtásnak, a precíz kormányzásnak és a pörgős boxermotoroknak.

Ilyen lett az új WRX is, melyet Amerikában már bárki megvásárolhat magának, hogy aztán például a hóban csapathasson vele. Íme egy példa arra, hogyan néz ki helyesen a gumikímélő driftelés.

És itt a következő versenyző ugyanott, ugyanolyan autóval, csak kevesebb tehetséggel.

Reméljük, elég lecke volt a túl sokat akaró sofőrnek ez a kis találkozás a lámpaoszloppal, és legközelebb meggondolja magát, mielőtt felelőtlen manőverezgetésekbe kezdene – bár még mindig jobb gyakorolni egy elhagyott parkolóban, mint a közúton.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/