/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Párhuzamos parkolás orosz módra – videó

2014. február 09. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Amikor a régebbi Opel Corsa sofőrje indexelés közben sávot akart váltani, ő maga se gondolta volna, milyen látványos történéssorozatot indít el ezzel, aminek ráadásul szerencsés kimenetele lett.

Mi magunk is hüledezve szoktuk nézni a párhuzamos parkolási rekordkísérletek egyre őrlőbb, egyre szűkebb próbálkozásait, amik egymást felülírva próbálnak bekerülni az éppen aktuális Guinness Rekordok könyvébe.

Bár az alábbi eset biztosan nem lesz megtalálható a gyűjteményben, ha szabad ezt mondani, veszélyfaktorra lévén még egy lapáttal rátett a látványra. Ugyanis történetesen fényes nappal, Moszkva belvárosában, három forgalommal telített sávon átívelve jött össze a mutatvány, igaz, egy baleset elkerülése miatt.

Az előző generációs Opel Corsa sávváltás közben majdnem összeakadt a talán kissé túl gyorsan érkező újabb, fehér Corsával, amit aztán felesleges kormánymozdulatok és az imént leírt eset követett. Szerencsére az ijedtségen kívül senkinek nem lett baja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/