/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Porban forgatják meg a LaFerrarit – videó

2018. szeptember 02. 09:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem mindenki bánik egyformán méregdrága sportautójával. Vannak, akik állandó hőmérsékletű garázsban tárolják, s keveset mennek vele, és akadnak, akik viszont a sárban, porban fürdetik meg, ha épp úgy van kedvük. Ezt kapta egy terepmintás LaFerrari is.

Ultramodern hajtásláncával, hihetetlenül precíz irányíthatóságával és persze 1,4 milliárd forintos árával kiemelkedő négykerekű a Ferrari LaFerrari modellje, amelyből mindössze 499 példány látta meg a napvilágot, így a tehetős gyűjtők egyik kedvence (befektetés terén legalábbis mindenképp).

Ám nem mindenki gondolkodik egyformán, s akadnak, akik nem egy kontrollált páratartalmú garázsban nézegetik az olasz gyártó hibrid ékkövét, hanem használják is, ráadásul nem akárhogyan.

Például terepmintás fóliázás alá rejtik az autó gyári színét és sárga fényszórókkal látják el. Merckx, az autó gazdája persze nem elégszik meg a kirívó kinézettel, ugyanis ennek megfelelően használja alkalomadtán kedvencét.

Legutóbb egy elhagyatott kőfejtőnél járt, ahol nem volt rest megforgatni a LaFerrarit a porban és a kavicsok között. Mintha egy hófehér lovat látnánk a koszban vágtatni…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/