/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szerencsésen végződött az elmebeteg előzés – videó

2015. december 12. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Pedig ha valakinek svéd autója van, arra azt szokták mondani, nyugodt vérmérsékletű, megfontolt ember. Nos, az alábbi Saab 9-5 vezetője nem közéjük tartozik, ugyanis a lehető legrosszabbkor fogott bele egy autó előzésébe. De szerencséje volt…

Nem tudjuk, mi vette rá a Saab sofőrjét, hogy egy ilyen felelőtlen mozdulatsorba kezdjen, de nagy mázlija volt, hogy mindenki úgy reagálta le a manővert, ahogy arra ő számított.

Általában ha az ember nem biztos magában vagy autójában, a legjobb, ha kivárja sorát, de még ha nagyon siet is, célszerű észben tartani, hogy egy túlvállalt előzési kísérlet esetén a gáz helyett fékre lépéssel javítható hibája, a legrosszabb viszont, amikor a sült galambra vár.

Esetünkben a Saabos amikor már látta, nem menthető máshogy a helyzet, amennyire lehetetett menetirány szerinti bal szélre húzta autóját félig a fűre, hogy így kerülje el az esetleges frontális találkozást. Még jó, hogy ebben a közlekedés másik két résztvevője is támogatta, így tulajdonképp kisebb pulzusnövekedéssel, de folytathatta tovább útját, immáron a kamerás autó előtt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/