/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Színre lép James Bond új autója – videó

2019. augusztus 19. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

Most először látható mozgóképen az Aston Martin új középmotoros sportautója, a Valhalla, amely a következő James Bond filmben is feltűnik majd. A dögös gép együtt száguld az Aston Martin egyik leginkább várt újdonságával, a Valkyrie-vel.

Az Aston Martin Valkyrie és Valhalla fejlesztésénél a Red Bull Advanced Technologies működött közre. A brit gyártó életében forradalminak számító két modell most együtt száguld az Aston Martin hivatalos tesztközpontjának tekinthető Silverstone versenypályán.

Az Aston Martin Valhalla praktikusabb és így utcai használatra is alkalmasabb a Valkyrie-nél, amely lényegében egy közúti versenyautó. Technikájában viszont korántsem szerényebb. Valódi F1-es technológiát és aktív aerodinamikát építettek bele, amivel hasonlóan lenyűgöző menetteljesítményekre képes, mint nagyobb testvére. Ülései mögé egy vadonatúj ikerturbós V6-os motort szereltek.

Túljelentkezés van az autóra, jelenleg az utolsó vevők kiválasztása zajlik. Az 500 darab mind elfogyott. A Valkyrie esetében még a tesztelési fázisban járunk, de az első példányok már az év végén megérkeznek szerencsés tulajdonosaikhoz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/