/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elektromos crossoverrel készül a Fisker

2019. november 04. 18:55   |   Autoblog
címkék:  

A Henrik Fisker nevével fémjelzett kaliforniai gyártó, a Fisker Inc. egyszerre három villanyhajtású modellt fejleszt. Talán a legizgalmasabb közülük az Ocean crossover, amely 2022-ben kerülhet piacra és a Tesla Model Y közvetlen konkurense lesz.

d3535723-fisker-ocean-electric-suv-1

A világ legfenntarthatóbb járműveként aposztrofált Fisker Ocean gyártásánál rengeteg fenntartható forrásból származó anyagot használnak majd fel, a kárpitozás például újrahasznosított nejlonból fog készülni, amelyet az óceánokból kiemelt elhagyott halászhálókból nyernek ki. A belső tér teljesen ’vegán’ lesz, még a szigetelőgumik is hulladékból készülnek majd.

5b1632df-fisker-ocean-electric-suv-2

A 4640 mm hosszú Ocean tetejét napelemek borítják majd, amelyek fokozzák a hatékonyságot, évente körülbelül 1600 ’ingyen’ kilométert hoznak. Az Ocean tervezett hatótávolsága 402-483 kilométer lesz egy feltöltéssel, amely a 80 kWh-s akkumulátor érdeme.

828a7b48-fisker-ocean-electric-suv-3

A Fisker Ocean indulóára nem haladja majd meg a 40 ezer dollárt és könnyű lesz használni, ugyanis egy mobil applikáció alapú rugalmas lízing konstrukciót dolgoztak ki hozzá. A szervizt és karbantartást a Fisker állja. A megrendeléseket november 27-től veszik fel az autóra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/